Geen ” Newbie “meer !

In het licht van de vreselijke gebeurtenissen van de dag in Brussel maakt ons wedervaren slechts deel uit van de ondraaglijke lichtheid van het bestaan…

Van de (beetje meewarige)benaming die een groentje letterlijk op de rug gespeld krijgt zijn we verlost. We overleefden de aaneenschakeling van 8 ritten met 654 km en 15000 hoogtemeters. We hadden daar aan een gemiddelde snelheid ( what’s in a name ) van 14,42km/u een slordige 45u voor nodig.

De laatste rit bracht ons van het ene wijndomein Boschendal naar een ander wijndomein (en oorspronkelijk startpunt) Meerendaal. 86km met “slechts” 1200 hoogtemeters. Minder technische stukken maar vele kilometers tegenwind over glooiende  farmroads, ook daar waren de benen -na wat voorafging – niet meer dolenthousiast over.

Van de 650 gestarte teams reden er 483 de race uit waarvan wij op een 285ste plaats belandden. Van dag één tot het einde enkel het avontuur beleefd, de koersmicrobe ver weg. Al zijn we uiteraard fier op onze titel van rspectievelijk beste deelnemer 2016 arrondissement Berlare en arrondissement Breendonk.

Blij dit gedaan te hebben voor het goede doel, écht kippevelmomenten waarbij de vele enthousiaste toeschouwers langs de weg “de Qhubeca’s “extra aanmoedigden. Dankzij onze talrijke grote en kleine sponsors dragen we hiermee ook een steentje bij aan deze sympathieke organisatie.

Het zou een ultieme test van “de vriendschap” worden hadden ervaringsdeskundigen, de organisatie, vriend en vijand ons bezworen …met glans geslaagd ploegmaat ! Dankje voor deze intense periode samen. (x2)

Fijne mensen ontmoet, heel leuke sfeer en sublieme organisatie. Biosportteam dat instond voor de meer dan welkome massage plus het reinigen en in vorm houden van de fietsen. Qhubeca team Jan Huyse en Luc Vrancken leren kennen als twee volbloed fietsliefhebbers met wie het aangenaam fietsfilosoferen en samenrijden was ( Luc…volgende keer iets langer aub ) .

Nu nog even de tijd nemen om spieren, pezen, en veel andere gehavende lichaamsdelen te laten rusten en helen… In deze prachtige omgeving mag dat geen probleem opleveren.

Bedankt voor jullie interesse en steun vanop het thuisfront, deed deugd !!!! We posten zeker nog enkele foto’s

Wie weet brengt een opstoot van late midlifecrisis ons nog eens tot een zot gedacht …

Marc &  Filip

Foto’s van na de aankomst / foto voor de start van de laatste rit met Gaylene, de verantwoordelijke van Qhubeca.

2 gedachtes over “Geen ” Newbie “meer !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s