“Operation desertstorm”

stage 3. Startvak F om 7u35 startschot voor een nóg warmere dag  dan gisteren. Door de ” zuurvlakte” , zijnde  een woestijnlandschap met Lord of the Rings allures. En dat een woestijn niet voorzien is van fietspaden vind ik vandaag meer dan ooit een jammere zaak. Op één van  deze verraderlijke zandstreken besliste een tot heden ongeïdentificeerde Nieuw Zeelander zich in te graven waardoor het deel Money van de ploeg bij het plotse stoppen zijn stuurstang tegen de binnenkant van de knie stootte. Nog  voor halfweg …, wat de rest van de rit voor de nodige hinder zorgde.😩

aan sponsor Immo CAUWE de mededeling dat er hier 1/ nog veel te verkavelen bouwgrond ligt en 2/ we niet kunnen garanderen dat het wit truitje ooit nog zijn oorspronkelijke kleur terugkrijgt.

De brandende zon waarbij tot 40 graden gemeten werd ( aldus verteld door een deelnemer uitgerust met meetmateriaal ) en het ruwe parcours  matte onze lijven meer af dan gisteren. Na alweer meer dan 7u op ons carbonnen ros met de nodige ongemakken over de meet gebold.

Onze mobilhomeburen  zijn de leiders in de race en ondergetekende mocht met de getergde knie  hun ijsbad gebruiken. Na onze dagelijkse massage ” gestrapt ” met een nieuw motiefje ( zie foto ).

Nu nog de praktische voorbereiding van morgen en dan slaaaaaaaapen om een stukske te recupereren.

Tot morgen !

 

 

Advertenties

6 gedachtes over ““Operation desertstorm”

  1. Respect! En blijkbaar nog niet al te erg verbrand : want naast het fietsen zijn jullie ook, zoal bepaalde ruimtevaarders niet alleen de ruimte en de maan moesten verkennen, proefkonijnen. Hoewel je nu misschien liever echt konijn was geweest en in een hol kon vluchten…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s