Back alive

alsof de problemen met de  fiets nog niet genoeg waren, verloren we ook nog de connectie met de wereld. Geen verslag van heldendaden, losgeslagen supporters die rond onze mobilhome parkeren,… En na twee dagen is de drang om ons avontuur te romantiseren al enigszins gekaderd.

PROLOOG. Heel toffe sfeer op en rond het parcours. Een enthousiasme dat een mens bijna zou doen vergeten dat we naar hier gekomen zijn om af te zien.

Gestart om 9u55 met de aanmoedigingen van onze harde kern supporters. Bedankt allen om erbij te zijn. 26km en 800 hoogtemeters. Aangepakt zoals we voorzien hadden, trappen waar nodig, reserve houden waar kon.  Genoten van ( bijna) elke meter en dat bracht ons naar plaats 422 op 649 teams.  Alsof we het nogbniet wisten maar hier rijden weinig pannenkoeken mee…

Eerste rit vanuit Tulbagh/Saronsberg. 108km met 2300 hoogtemeters. Start 7u45 en al snel heel warm. Tot 38 graden. Stof,stof en nog eens stof… lange dag op de fiets ( meer dan 7u) zonder een moment dat  het parcours de minste verpozing toeliet. Enfin, arrivé op plaats 362 en naar 366 in het klassement. We blijven trouw aan ons doel, finishen en dus proberen om niet in het rood te gaan. Al is dat evidenter langs de Scheldedijk dan hier.

Nu breakfasttime waar met de nodige tegenzin de suikervoorraad wordt verorberd.

93km en 2200hm. Goedemorgen ! Starten metallic van 5km aan 10%. En offroad blijkt ditnog minder evidentbdan het asfalt van de Ventoux.

Tijd  om ons plunje aan te trekken. Tot snel !

Een gedachte over “Back alive

  1. Respect! We volgen jullie op de voet en wanneer we de beelden van het parcours zien kunnen we maar één iets zeggen, inderdaad: respect!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s